Latvijas Dabas fonds labdarības projektā „Palīdzēsim kopā!”

18.03.2015

Latvijas Dabas fonds kopā ar dzīvnieku pansiju Ulubele, Invalīdu un viņu draugu apvienību Aperions, Bērnu slimnīcas fondu un Ziedot.lv atsaucies piecu Galactico tirdzniecības centru Alfa, Mols, Dole, Origo un Galerija Centrs apsaimniekotāja Linstow Center Management (LCM) aicinājumam piedalīties nebijušā sadarbības projektā Palīdzēsim kopā! No marta vidus piecos minētajos tirdzniecības centros uzstādītas labdarības sienas, kur ikviens iedzīvotājs var ziedot līdzekļus kādam labdarības mērķim.

Projekta ietvaros ikvienam interesentam ir iespēja atbalstīt kādu no piecām organizācijām un biedrībām, ziedojot konkrētam projektam. Latvijas Dabas fonds visus Palīdzēsim kopā! ietvaros savāktos ziedojumus izmantos, lai atbalstītu interneta tiešraides kameru uzstādīšanu pie dienas plēsīgo putnu – jūras ērgļu un zivju ērgļu ligzdām, rūpētos par to aizsardzību un izpēti.

LDF saka paldies Linstow Center Management par jaunas sociālās atbildības programmas iedibināšanu un pateicas ikvienam iedzīvotājam, kas izvēlēsies atbalstīt Latvijas dabas aizsardzību!

Labdarības sienas Palīdzēsim kopā!  atklāšana t/c Galerija Centrs  17. martā - foto.