Cēsīs notiks "kafija ar politiķiem" par bioloģiskās partikas ražošanas un patēriņa veicināšanu

31.10.2023

8. novembrī pulksten 14.30 koncertzāles “Cēsis” Izstāžu zālē notiks diskusija "kafija ar politiķiem": "Vietējās bioloģiskās pārtikas ražošanas un patēriņa veicināšana Bioreģionā"". Diskusiju organizē Latvijas Dabas fonds sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību. Pieteikšanās pasākumam un programma pieejama šeit: https://ej.uz/pieteiksanascesis

Aicinām pieteikties uz diskusiju visus tos, kuriem interesē pārrunāt, kas ir nepieciešams plašākas vietējās bioloģiskās pārtikas ražošanai un patēriņam, ko no tā iegūtu Cēsu novads un sabiedrība. Kopīgi spriedīsim, kā vietējā kopiena un pašvaldība var sekmēt šo procesu, kā arī, ko darīt jau šodien.

“Kafija ar politiķiem” ir līdzdalības metode, kuras mērķis ir dot iespēju satikties, iepazīties un veicināt savstarpēju diologu, pārrunājot aktuālus jautājumus no dažādiem skatpunktiem, apzināties problēmu un rast risinājumu. Diskusijas laikā tiek plānota darbošanās divās jauktās darba grupās.

Visiem interesentiem lūgums pieteikties šeit: https://ej.uz/pieteiksanascesis

• Diskusijas norises laiks: 8. novembris no plkst. 14.30
• Vieta: Koncertzāle “Cēsis", Izstāžu zāle (Cēsis, Raunas iela 12-1)
• Moderatore: Baiba Vitajevska-Baltvilka, politikas koordinatore Latvijas Dabas fondā

"Kafija ar politiķiem" notiek projektā "Dabas kapitāls mūsu ikdienā", kuru finansiāli atbalsta Latvijas Vides aizsardzības fonds, kā arī projektā "Klimata pārmaiņas – ieraugi, sajūti, maini”. Klimata muzejs ir daļa no Eiropas Klimata iniciatīvas (EUKI). EUKI finansē Vācijas Federatīvās Republikas Ekonomikas ministrija.