Galactico Labdarības siena palīdz putnu aizsardzībai

28.03.2018

Jau vairākus gadus Latvijas Dabas fonds ir starp tām piecām sabiedriskajām organizācijām, kuru ziedojumu kastītes izvietotas Galactico Labdarības sienā tirdzniecības centros - Alfa, Mols, Dole, Origo un Galerija Centrs. Kopā ar invalīdu un viņu draugu apvienību Apeirons, Bērnu slimnīcas fondu, Ziedot.lv un dzīvnieku pansiju Ulubele aicinām cilvēkus ziedot līdzekļus dažādiem labdarbības mērķiem. 

SIA Linstow Center Management direktore Evija Majevska norāda, ka ziedojumu apjoms katru gadu pieaug - Labdarības sienas kastītēs tiek ielikts arvien lielāks ziedojumu apjoms, un aicina arī šogad ikvienu sniegt palīdzīgu roku citiem. Labdarbības sienā 2017. gadā kopumā saziedoti 11 914 EUR.

Latvijas Dabas fonda ziedojumu kastītēs savāktie līdzekļi 2017. gadā izlietoti tiešraižu veidošanai pie reto un aizsargājamo putnu ligzdām, tādējādi palīdzot gan dabas pētniecības mērķiem, gan atraktīvā veidā izglītojot sabiedrību par dabas procesiem. Ar šo līdzekļu atbalstu nodrošinātas tiešraides no piecu putnu sugu - ūpja, jūras ērgļa, vistu vanaga, melnā stārķa un zivjērgļa - ligzdām. No 2017.gada janvāra līdz oktobrim tiešraidēm bijuši 8,7 miljoni skatījumu visā pasaulē. Šogad aicinām ziedot, lai atbalstītu mazā ērgļa aizsardzību Latvijā. 

Ziedojumu vākšana Labdarības sienā turpinās, un arī mēs, Latvijas Dabas fonds aicinām nepaiet tām garām un sniegt savu atbalstu. Vai tie ir krēsli vecākiem Bērnu slimnīcā, atbalsts smagi slimiem bērniem ar Ziedot.lv starpniecību, vetārsta aprūpe dzīvniekiem Ulubelē, atbalsts bērnu ar īpašām vajadzībām vecākiem biedrības Apeirons projektā vai palīdzība mūsu putnu tiešraižu nodrošināšanā - visi šie projekti tiecas padarīt pasauli labāku, un arī jūs varat piedalīties! 

Latvijas Dabas fonds saka lielu paldies Linstow Center Management par iespēju būt daļai no Galactico Labdarības sienas!

Vairāk informācijas par Galactico Labdarības sienu lasiet šeit!