Life Goodwater IP ainavu tūre Imulas takā 25. septembrī

16.09.2021

25. septembrī dodamies pārgājienā iepazīt un izzināt Imulas takas burvību un izbaudīt mūziķu grupas MADARA koncertu brīvā dabā.

Latvijas Dabas fonds projekta “LIFE Goodwater IP” ietvaros rīko ainavu tūri gidu pavadībā, lai iepazītu Latvijas ūdensrites vērtības,uzzinātu, kas redzamas, saklausāms un sajūtams esot Latvijas skaistajā dabā.

Pārgājiena gaitā dalībnieki nonāks arī koncerta vietā, kur būs baudāms šarmanto grupas MADARA dalībnieču muzikālais strāvojums. Visi pasākuma dalībnieki tiks cienāti ar pārgājienam un COVID laika prasībām atbilstošu vieglu maltīti.
Pasākums ir bez maksas, taču, lai piedalītos Imulas ainavu tūrē, ir jāpiesakās šajā pieteikuma formā https://bit.ly/AinavuTureImulasTaka. Vietu skaits ir ierobežots.

Laika plāns:
10:30 tiekamies sākumpunktā (lokāciju nosūtīsim dalībniekiem individuāli pēc dalības apstiprinājuma).
11:00 sākam gājienu dabas ekspertes, Latvijas Universitātes pētnieces Lindas Uzules un vides gides Līgas Aukšmukstes pavadībā.
Ap 13:00 nonākam pusdienu uzkodu un koncerta vietā pie Gaujas
Ap 15:00 pasākuma noslēgums un pašrocīga došanās atpakaļ uz takas sākumu.

Pārgājiena sarežģītība.

Pārgājiens nebūs viegls, bet atalgojošs, vīsies augšā un lejā pa skaisto Imulas taku. Baudīsim skaistu rudenīgu dienu un uzzināsim interesantas lietas par to, ko varam redzēt un sajust apkārtnē un dabā.
Brīdinām, ka šis maršruts būs grūti izejams ar maziem bērniem, ik pa brīdim, iespējams, būs jāšķērso kādi dubļaināki, sarežģītāki posmi, tāpēc ļoti ieteicami pārgājienu slēgtie apavi.

Piesakies un tiekamies dabā!

**
Ainavu tūre tiek rīkota projektā LIFE GoodWater IP, ko finansē LIFE programma un Valsts reģionālās attīstības aģentūra.