Paziņojums par cenu aptauju: Komunikācijas kampaņas par klimata pārmaiņu jautājumiem izstrāde un īstenošana, projekta CSO-LA/2019/410-363 “Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!” (“Game over? Do not let climate change end the game”) ietvaros

20.08.2020

Latvijas Dabas fonds aicina piedalīties cenu aptaujā Komunikācijas kampaņas par klimata pārmaiņu jautājumiem izstrāde un īstenošana, projekta CSO-LA/2019/410-363 “Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!”  (“Game over? Do not let climate change end the game”) ietvaros (ID. 6.12-2/KP2020-2).

CENU APTAUJA NOSLĒGUSIES

Lēmums par cenu aptaujas rezultātu.

Pagarināts pieteikumu iesniegšanas termiņš!

Pieteikumu iesniegšanas termiņš un vieta:
Līdz 16.09.2020 plkst. 17.00, elektroniski ldf@ldf.lv

Piedāvājumu vērtēšana:
Saimnieciski izdevīgākais piedāvājums atbilstoši noteiktajai tehniskajai specifikācijai. Iepirkuma priekšmets nav sadalīts daļās un pretendents nevar iesniegt piedāvājuma variantus.

Kontaktpersona:
Liene Brizga-Kalniņa, komunikācijas vadītāja
liene.brizga@ldf.lv
Tālr.: + 371 29110527

Cenu aptaujas nolikums
Pieteikums dalībai cenu aptaujā
Pretendenta tehniskā un finanšu piedāvājuma veidne
Projekta “Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!” komunikācijas stratēģija

JAUTĀJUMI UN ATBILDES

Jautājums Nr. 1:

Vai uz doto brīdi Latvijā ir izstrādāts kāds satura materiāls, izglītojoša spēle, vai cita veida materiāls, ko var pakārtoti izmantot kampaņas primārās auditorijas iesaitē/uzrunāšanā?

Atbilde: 

Šobrīd ne Latvijā, ne projektā kopumā nav izstrādāts tieši šim projektam paredzēts satura materiāls vai spēle. Satura izstrāde būs jāveic kampaņas gaitā, sadarbībā ar mūsu klimata ekspertu. 

Jautājums Nr. 2: 

1. Ko jūs šobrīd jau darat šajā tēmā? Kādas aktivitātes tiek īstenotas?

Atbilde:

Šobrīd projekta ietvaros Latvijas Dabas fonds ir sācis veidot jauniešu – klimata vēstnešu tīklu, ir uzrunāti sadarbībai atsevišķi influcenceri, notikusi pirmā vasaras skola “Game On Climate Change”. Notiks diskusija LAMPĀ “Jaunieši un klimata skumjas: kā atvēsināt prātu un dzīvot tālāk?”, kā arī projekta ievaros veidojam sadarbību ar Riga IFF, kur paredzēta ar klimata tēmu saistītas filmas izrādīšana ar tematisku diskusiju. Mācību gada gaitā mēs organizēsim regulāras “Klimata skolas” nodarbības jauniešiem. Tāpat veidojam sadarbību ar organizācijām un kustībām Latvijā, kuras jau strādā ar klimata tēmu un jauniešiem.

2. Nolikumā ir šāds punkts:

Kampaņas īstenošanā nepieciešams ievērot Latvijas Dabas fonda, projekta “Game ON: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!” (“Game over? Do not let climate change end the game”) vizuālo identitāti, kā arī DEAR programmas prasības komunikācijas materiālu izstrādei.

Vai un kur šīs vadlīnijas un faili ir pieejami?

Atbilde:

Projekta GameON zīmola grāmata pieejama šeit. 

Jautājums Nr. 3 

Vai ir pieejami Game On Climate Change jauniešu vasaras skolas mācību materiāli, kurus varētu izmantot kampaņas satura radīšanai?

Atbilde: 

Mācību materiāli nav publiski pieejami, taču var satura idejām izmantot šo informāciju: